Recent content by Slagathor

  1. Slagathor

    Pixma Pro-1 B200 error

    Well s**t...
  2. Slagathor

    Pixma Pro-1 B200 error

    These fellas might ship to the UK.... https://www.inkjetprinthead.com/canon_printhead_for_pixma_pro-1.htm?search_string=pro+1
  3. Slagathor

    Picture Of The Week (POW) Information and Submissions

    Going through my fone I found this from April, fishing with the fam and a nice smooth lake made for a pretty nice shot. Lake Alexander in Council Grounds State Park..
  4. Slagathor

    Not quite first layer porn

    It turned out really good, I used 8 perimeters, and I think it was 50% infill to give it strength. Son has it already or I would snap a pic... https://www.thingiverse.com/thing:4668539 And this one, https://www.thingiverse.com/thing:2404850 that comes with an scad file to edit some...
  5. Slagathor

    Not quite first layer porn

    Maybe first layer amateur porn??? Printing a sanding block for my son, who likes to make lures....heh
  6. Slagathor

    Pixma Pro-100 - error 5100 on startup

    Sorry to hear it man.... Wish I knew what to do....
  7. Slagathor

    Pixma Pro-100 - error 5100 on startup

    Did cleaning the strip work???? I gotta know, that video was crazy, she sounded like my wash machine when I was all my jeans....heh
  8. Slagathor

    Pro 10 issue, no CO flow

    I agree, the only inks used have been PC and stock Canon, PC has been stellar in both my printers.... I do a nozzle check before the prints, and like I said I would usually have to run a clean to get the CO flowing, this time she sat longer then I would have liked between prints and it wouldnt...
  9. Slagathor

    Pro 10 issue, no CO flow

    Yes sir I did, I put some Magenta in,
  10. Slagathor

    Pro 10 issue, no CO flow

    I usually use the Pro Luster paper, I doubt Ill notice as I didnt before....heh I use Precision Colors ink, but like I said, I have had constant issues with the CO if she sat for a week or more I would print a nozzle check and had to run a clean to get the CO flowing again. No big deal I...
  11. Slagathor

    Pro 10 issue, no CO flow

    My heart is officially sad.... I guess it's 205 clams for a new head, or, just plow full steam ahead and say ta heck with the CO cause apparently I haven't been using it anyway....heh
  12. Slagathor

    Pro 10 issue, no CO flow

    Your a genius.... Trying it now, will report back...
  13. Slagathor

    Pro 10 issue, no CO flow

    That is interesting, the CO is the only ones I have ever had issues with, more then a few times I have had to run a few cleans to get the CO moving again.... EDIT: There is a fresh filled set of carts in the printer also..
Top