1. Dismiss Notice
  2. Picture Of The Week (POW) Information and Submissions
    CLICK HERE!
    (if you are logged in, this notice can be dismissed using the "x" to the top right of the notice)

    Dismiss Notice
  3. Official PK Poll: Is there any future in refilling?
    CLICK HERE!
    (if you are logged in, this notice can be dismissed using the "x" to the top right of the notice)

    Dismiss Notice
  4. PK Featured Thread: Health & Safety and 3D Printing.
    CLICK HERE!
    (if you are logged in, this notice can be dismissed using the "x" to the top right of the notice)

    Dismiss Notice

Okay, I'm an idiot... and I want you to know! :)

Discussion in 'Everything Else InkJet Printer Related' started by Nifty, Mar 23, 2005.

  1. Mar 23, 2005
    Nifty

    Nifty Printer Master Administrator

    Joined:
    Nov 3, 2004
    Messages:
    2,457
    Likes Received:
    809
    Trophy Points:
    297
    Location:
    Bay Area CA
    Printer Model:
    CR-10, i560 ,MFC-7440N
    I started to get some lines in my prints... then some major banding. I started doing all this testing, refilling, fixing, but nothing worked!

    I swapped out the old and put in a brand new cartridge... SAME EXACT PROBLEM.

    Well, a closer look at my prints and realized... DUH... WRONG COLOR!!

    I was fixing the wrong cartridge!

    Now, to my defense, a nozzle print test showed ALL colors were fine. The problem didn't show up until I printed a full page of color. I guess it's just late and I had a long day. Oh well!

    I'm sitting here telling myself "Okay, yellow and blue make green... blue and red make orange... okay, so what am I missing..."

    Sheesh!

    ;)
     

Share This Page