1. Dismiss Notice
  2. Picture Of The Week (POW) Information and Submissions
    CLICK HERE!
    (if you are logged in, this notice can be dismissed using the "x" to the top right of the notice)

    Dismiss Notice
  3. Official PK Poll: Is there any future in refilling?
    CLICK HERE!
    (if you are logged in, this notice can be dismissed using the "x" to the top right of the notice)

    Dismiss Notice
  4. PK Featured Thread: Does Ink Freeze?
    CLICK HERE!
    (if you are logged in, this notice can be dismissed using the "x" to the top right of the notice)

    Dismiss Notice

Anyone using basICColor dropRGB on here?

Discussion in 'Printing Photos and Photo Software' started by W. Fisher, May 4, 2016.

  1. May 4, 2016
    W. Fisher

    W. Fisher Fan of Printing

    Joined:
    Aug 13, 2015
    Messages:
    76
    Likes Received:
    26
    Trophy Points:
    51
    Printer Model:
    Epsons, Canons, Brother.
    I got a question if you are using the basICColor's "dropRGB" to make a paper profile.

    Not having any luck getting any response at all from Germany's support team.

    W. Fisher
     
  2. May 4, 2016
    Ink stained Fingers

    Ink stained Fingers Printer Master

    Joined:
    Dec 27, 2014
    Messages:
    1,346
    Likes Received:
    1,310
    Trophy Points:
    213
    Location:
    Germany
    Printer Model:
    R265, L300, L800, Pro 7600
    No, and it may be an issue with the time zone they and you are in? Thursday tomorrow is a holidy in Germany
     
    The Hat likes this.
  3. May 4, 2016
    W. Fisher

    W. Fisher Fan of Printing

    Joined:
    Aug 13, 2015
    Messages:
    76
    Likes Received:
    26
    Trophy Points:
    51
    Printer Model:
    Epsons, Canons, Brother.
    Thanks, but it's been several days and I'm aware of the time zone issue. Good to know about their upcoming holiday though, but I'm not holding my breath on them.

    At least x-rite responds within a few days. They even repaired my really old (2-3 years) Colormunki Photo for free when it wouldn't calibrate due to some internal wiring issue. Turning the big wheel on it wouldn't respond right in the program as to where it was turned to.

    W.F.
     

Share This Page